#LearningHeroes

“Fem que les persones gaudeixin aprenent i que creïn el canvi real en les empreses”

QUIN PROBLEMA SOLUCIONEM

 

 

 

 

 

Reduïm

la baixa satisfacció de la formació i l’abandonament dels cursos en línia.

 

 

 

 

 

Evitem

la desconnexió entre la formació i la realitat professional dels treballadors.

 

 

 

 

 

Combatem

la rutina de los mètodes en la formació en línia.

 

 

 

 

 

Augmentem

la baixa proactivitat dels traballadors per a formar-se.

MAGMA NEWS

Rodatge-Unifranz-Borsa
BEHIND MAGMA

“Curs d’autor” amb Carolina Martínez Caro en la Borsa de Madrid

Tres tardes en la Borsa de Madrid va estar el nostre equip amb l’executiva Carolina Martínez Caro, exdirectora general de la banca privada Julius Baer i vicepresidenta de Merryll Linch a Espanya, per a gravar el format “S’Entén” del curs sobre gestió de carteres d’inversió per a Unifranz Executive Education. Els “cursos d’autor” són formacions per a executius basats en l’experiència professional d’un directiu.

 

“El Galardón”, nou format de fals documental per als cursos d’SM

Rodatge El Galardón

Aquest setembre es posen en marxa els quatre primers cursos del programa de SM per a formar a professors amb un nou format: “El Galardón”. El Galardón explica com un equip de periodistes entrevista als professors que han desenvolupat millores educatives que han merescut un reconegut premi. Aquest nou format és una mescla de fals documental i de comèdia. A partir d’aquest format es forma a professors sobre el “feedback” de qualitat, l’observació entre iguals i la gestió del conflicte.

 

3 pelis per a formar 3 valors
FILMIN | MAGMA SOMOS

3 pelis per a formar 3 valors

¿Vol formar-se en Innovació, Colaboració y Honestedat? Faci-ho mirant pel·lícules i interactuant amb els seus personatges. Aquest és l’eix del projecte que posem en marxa amb UCF per al seu programa formatiu de Talent Femení. Els seus participants tindran una subscripció multimensual a la plataforma de pel·lícules Filmin i treballaran aquests tres valors a partir de tres pel·lícules seleccionades per dues crítiques de cinema.

 

BEHIND MAGMA

Executius “top” davant de la cambra

Han començat les gravacions de la sèrie documental dels cursos “d’autor” de la universitat Unifranz. Aquests cursos “d’autor”, creats al voltant de l’experiència directiva de 10 executius espanyols de primer nivell, constitueixen la base de la nova Escola de Negocis Unifranz Exed

MAGMA METHOD

Nova metodologia “Reverse”

Els equips de Magma Som han acabat les proves de concepte i els prototips de la nova metodologia “Reverse”. Amb aquesta metodologia, revolucionària en el món de la formació en línia, Magma Som formarà en competències transversals (“soft skills”) a partir de pel·lícules y sèries.

Magma Som signatura un conveni amb UCF per a innovar en la formació de salut

conveni UCF

Aquest mes de juny hem signat un conveni de col·laboració amb Unió Consorci Formació (UCF), una iniciativa conjunta de la Va unir Catalana d’Hospitals i del Consorci de Salut i Social de Catalunya. UCF és una entitat de referència en la formació contínua en el sector de la salut. Al costat d’ells, farem un pas més per a respondre a les necessitats de formació dels professionals i organitzacions del sector de la salut, de manera personalitzada, significativa i innovadora.

 

Magma News_MAGTV
MAGTÚ

MAGTÚ, la plataforma per a desenvolupar competències transversals veient pel·lícules

 

Posem en marxa la plataforma MAGTÚ, Films & Learning. MAGTÚ permet desenvolupar «soft skills» (competències transversals) veient pel·lícules especialment triades per a aquestes formacions i interactuant amb els seus protagonistes. MAGTÚ està pensat específicament per a formacions curtes y dinàmiques, a partir de les 3 hores, y és la solució més innovadora del mercat per a la formació de «soft skills» en corporacions. MAGTÚ, Films & Learning, és fruit d’un acord estratègic entre Filmin i Magma Somos.

MAGMA EVENTS

Magma Somos presenta la seva idea de la formació en Expoelearning 23

Lluís Pastor, Global Hero de Magma Somos, obrirà enguany la fira clau del sector de la formació en línia, Expoelearning 23. La conferència de Lluís Pastor porta per títol “El caso de d’èxit de Blancaneus” i, segons ha avançat, parlarà “de nuevas formas de disfrutar aprendiendo”.

Acord estratègic Filmin-Magma Somos

Magma Somos ha arribat a un acord amb la prestigiosa plataforma de streaming Filmin. L’acord posa a la disposició de Magma Som les més de 10.000 pel·lícules i sèries de Filmin perquè desenvolupi cursos els continguts dels quals siguin les pel·lícules i sèries de Filmin. A partir de les pel·lícules l’equip creatiu i pedagògic de Magma Som crea dissenys instruccionals de caràcter narratiu perque les personas aprenguin como si estiguessin dins de la ficció.

MAGMA TECH

Llançament app per a “aprendre mentre vius”

 

Magma Somos desenvolupa formacions basades en el paradigma d’aprendre fent (“learning by doing”). Els mètodes d’aprenentatge que es desenvolupen sota aquest paraigua són sempre experiencials i vinculen la formació amb les activitats professionals en les organitzacions. Per a superar-se i anar més lluny encara, Magma Som ha posat en marxa la fórmula “aprèn mentre vius” (“learning by living”) per al desenvolupament de la qual ha creat l’app MOVIDA (Model Vivencial d’Aprenentatge).

SOLUCIONS

MAGMA SOLUTIONS

Formats mediàtics per a la formació

Els continguts que ideem i desenvolupem tenen formats mediàtics ((programes de “senar fiction”, sèries, reportatges, magazins) però tenen un propòsit formatiu. Fem que las persones gaudeixin amb els continguts i aconseguim els màxims objectius de coneixement.

MAGMA SOLUTIONS

Solucions de disseny instruccional

Creiem en una formació orientada als reptes i tasques professionals. D’aquest mode fem que la formació sigui realment significativa per als professionals de les empreses. Además, nuestros diseños instruccionales beben de las mismas fuentes que los guiones de los programas, películas y series de ficción.

MAGMA SOLUTIONS

Models d’aprenentatge en les corporacions

A partir del coneixement dels 300 models d’aprenentatge més potents del món ajudem a crear el model d’aprenentatge en línia de l’organització. Aquest model és el resultat de l’anàlisi i la personalització de les tendències actuals més innovadores.

 

MAGMA SOLUTIONS

Solucions tecnològiques i de plataforma

Les nostres solucions tecnològiques tenen com a únic objectiu fer que el procés d’aprenentatge sigui més fàcil i personal. La nostra tecnologia cuida a les persones que aprenen. Implantem i integrem la plataforma LMS Moodle. Posem a la disposició del projecte les nostres eines tecnològiques: el visor interactiu Gviewer i la nostra app MOVIDA.

MAGMA SOLUTIONS

Solucions de Learning Office

Gestionem la secretaria acadèmica: gestió d’usuaris, manteniment d’aules, matriculacions… i gestionem la dinamització: resolució de dubtes, moderació, formació i anàlisi de consum.

 

Els nostres clients

 

 

 

 

 

 

 

 

ÉS UNA #LEARNINGHERO

Ana Sedano

Gerent UCF

«Tenir un programa ‘d’onboarding’ potent i innovador permet que els nostres metges, infermers, investigadors i administratius estiguin operatius des del primer dia.»

 

 

 

 

 

 

ÉS UN #LEARNINGHERO

Carles Suero

Director corporatiu d'Educació en SM

«La nostra editorial aposta sens dubte pels formats innovadors d’aprenentatge per a formar a professors i per a portar-los a classe.»

 

 

 

 

 

ÉS UN #LEARNINGHERO

José Manuel Pérez Tornero

President de RTVE (2021-2022)

«Formar a milers de joves en tota Espanya en com es fa la televisió avui és un deure per a la nostra corporació.»

Carolina Cano

 

 

 

 

 

ÉS UNA #LEARNINGHERO

Carolina Cano

People Business Partner

Anna Rubio Carbó

 

 

 

 

 

ÉS UNA #LEARNINGHERO

Anna Rubio Carbó

Cap de l'Oficina d'Estratègia del Campus d'Aprenentatge

Museu-iconito

 

 

 

 

 

ÉS UNA #LEARNINGHERO

Marta Soler

Responsable Programes Educatius Museu dels Aigües en Fundació Agbar.

«Estem molt satisfetes amb el procés de treball i el resultat aconseguit! Ha estat eficient, divertit i enriquidor treballar amb Magma Somos i veure com la idea que teníem s’ha transformat en una proposta educativa concreta i atractiva»

L’equip

 

 

 

 

 

EN MAGMA ÉS HOLOS

Lluís Pastor

Global Hero. Oh Déu nostre! La seva gosadia transcendeix les quatre parets. Ideòleg de plantejaments tan audaços com eficaços.

637 858 092

holos@magmasomos.es

 

 

 

 

 

EN MAGMA ÉS ENERGY

Jordi Ming

Business Hero. La llum que mai s’apaga, surt car. En cerca constant d’idees desenfadades, experimentar i superar límits. Fuig de la immobilitat.

629 563 746

energy@magmasomos.es

 

 

 

 

 

EN MAGMA ÉS STORM

Alícia Bou

Project Hero. Extraordinària tinta d’or. Una tempesta d’idees. Practica la pedagogia fusió.

687 459 413

storm@magmasomos.es

 

 

 

 

 

EN MAGMA ÉS KAYZEN

Sergio Trillo

Business Hero. És la tecla que mai dorm. Tot un animal tecnològic. La seva ment funciona sense interrupció.

637 858 093

strillo@magmasomos.es

 

 

 

 

 

EN MAGMA ÉS OM

Marta Moralejo

Financial Hero. Una fera espiritual. Factura a ritme de mantra. Corren les finances per les seves venes. Comptable i incomptablement eficaç.

615 988 351

mmoralejo@magmasomos.es

 

 

 

 

 

EN MAGMA ÉS FIX

Jordi Juste

Production Hero. Per a ell els problemes són oportunitats per a trobar solucions. Aporta el seu coneixement de la tradició japonesa a la formació de persones del segle XXI.

661 917 171

fix@magmasomos.es

 

 

 

 

 

EN MAGMA ÉS ÁGORA

Bea Fernández

Social Hero. Al seu voltant tot flueix i conflueix. Resolutiva i eficaç, el seu poder comunicatiu desperta emocions que connecten amb animals, plantes i fins amb humans.

690 016 071

agora@magmasomos.es

 

 

 

 

 

EN MAGMA ÉS TSKAWIN

Pilar Rodríguez

Ed Hero. Solvent i segura. Ho sap tot de l’educació. No hi ha repte pedagògic que no solucioni, per agosarat que sigui.

tskwin@magmasomos.es

 

 

 

 

 

EN MAGMA ÉS LUX

Fernando Sánchez

Production Hero. Anomena-ho productor o anomena-ho mag, perquè llança la llum necessària als projectes audiovisuals.

650 231 991

lux@magmasomos.es

 

 

 

 

 

EN MAGMA ÉS INNAE

Carolina Ledesma

Social Hero. Creativitat i perseverança a parts iguals. No descansa fins a aconseguir els objectius proposats.

innae@magmasomos.es

 

 

 

 

 

EN MAGMA ÉS NEXUS

Gerard Ortega

Software Developer Hero. Precís i efectiu. Amb el seu tecleig desenvolupa els projectes de Magma Somos.

nexus@magmasomos.es

 

 

 

 

 

EN MAGMA ÉS VÓRTEX

David Trillo

Software Developer Hero. Decidit i resolutiu. Passa de zeros i uns a experiències immersives.

ELS NOSTRES VALORS

Gosadia

El triangle com a símbol del nostre camí, que es dirigeix sempre cap al més alt.

Honradesa

L’estabilitat del quadrat representa la nostra honestedat.

Singularitat

Les múltiples puntes de l’estrella representen la nostra singularitat i la dels nostres projectes.

Cuidar

El cercle evidencia la figura de protecció.

Neix Magma Somos

Volem que la gent gaudeixi aprenent. Sabem que no és una tasca fàcil aconseguir una formació així. Per això necessitem Herois de l’Aprenentatge… Learning Heroes. Magma Som, la unió més important d’herois de l’aprenentatge mai abans creada, es posa en marxa.

We Are Magma Somos

Ciutat de la Justicia

casamagma@magmasomos.es

690 016 071